Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

İçeriden autarı doğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının çıplak olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir Yangın Kapısı malzemedir.

Yangın bapsı nasıl hizmet binalmalıdır? Yangın bapları muntazam bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini yürekerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son rütbe eleştiri bir öneme sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page